SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Thursday, 8 April 2010

Evolusi KL Drift 2 - Memang best la..

Evolusi KL Drift 2 memang ternyata memberikan kepuasan kepada sesiapa yang menonton..Sebelum ni aku susah sangat nak ada masa pergi menonton wayang, maka semalam aku sempat meluangkan masa menonton cerita ni..

Dalam iklan memang gempak habis, macam tu jugak realiti filem ni..Penuh aksi mendebarkan, paparan aksi kejar mengejar, tembak² memang best la..Aku salute kat Shamsul Yusof pasal menghasilkan filem yang berkualiti tinggi..Tak rugi aku membuang masa & duit pergi tengok filem ni..

Aku pun salute habis kat Aaron Aziz sebab dia berjaya menghidupkan watak jahat sampai aku pun naik benci..Babak Shamsul merayu-rayu kat Joe mintak jangan diapa-apakan kawan² dia tu antara yang hidup..Sepenuh perasaan tu..

Apapun, aku bagi rate 5 star kat filem ni walaupun aku pergi menonton agak lewat..Masa aku kat office lagi banyak dari masa lapang aku beb..

6 comments:

farah ain said...

takde wayang kat ganu ney:)kalu blik kampung baru leh tengok,,tapi da tak kua wayang,,senang citer,,download jer,,hahaha

A N A K - A N A K K U said...

erm..kene tgk nie, xleh nk lepaskan peluang....sbb dh bg 5 star mest mmg syok kan

impish_yatie said...

sy sokong!!!sgt besh cte ni..tak mcm filem malay r...wa cya sama lu r shamsul...heeheheh...

BELALANG said...

dialog farid kamil ngan shamsul sangat something2.. hehehhe =P

♥cutebabygirl♥ said...

dah tgk dah..best3

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Related Posts with Thumbnails