SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Sunday, 11 April 2010

Taman permainan kanak-kanak..

Salam semua..

Baru² ni sempat aku menghabiskan masa nak berjogging memandangkan kadar perkembangan perut aku agak ketara..Disebabkan aku khuatir perutku kembang mendadak tidak terhalang, maka aku berjinak-jinaklah dengan aktiviti senaman & sukan..Dulu aku agak aktif, zaman sekolah sampai ke IPT la..Lepas grad je, dah kurang aktif..Habis kuat pun sebulan sekali main futsal, seminggu sekali layan badminton..

Alkisah aku pun pergi la ke satu taman permainan kanak² sebab kat situ ada track khas untuk berjogging..Takde la besar mana, kalau nak besar² bukan aku larat pun nak pusing..Sesampainya di sana aku dikejutkan dengan situasi & keadaan taman tu yang memang CANTIK sangat..Terpegun aku dibuatnya..

Disebabkan aku terpesona, maka aku kongsikan dengan korang keadaan taman yang CANTIK & MEMPESONAKAN tu.....


p/s : Cantik kan..? Terpesona tak..?

11 comments:

p3perak said...

hahha..
boroii..
akak kasi makan byk ehh??

Lelaki Ini said...

@p3perak : bukan boroi aa, kembang.. ;p

HaiDa HiDa said...

dlu sye pn pernah nk jogging kat satu taman ni.. mmg besar la taman.. niat mula2 sampai nk jog sampai 3 pusingan, tpi satu jer pn x abis.. huhuhu..

impish_yatie said...

pe brg pusing tmn permainan???cmne nk kurus...=P

:: hayati :: said...

bahaya ni kalu awk da terpesona..tkut nnt bkn jogging tp g men buaian ngn jongkang jongket lak...huhu

hans said...

hahaha
tingat zaman kecik2

gooseberries said...

hehe.. ok la gak g joging.. sya nie x g joging2 gak lg..tp g soping laju jek..hehe =)

si gadis said...

joging joging..

Mak Su said...

errr, speechless melihat gambar taman

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails