SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Sunday, 21 March 2010

Apa itu SEX..?

Alkisah seorg anak pompuan yang baru masuk tadika bertanya kepada ibunya.. 'Ibu, Ibu..? Sex tu apa Ibu..?'..

Terkedulah si ibu.. Terasalah akan kemodenan zaman sekarang yang berjaya membuatkan manusia berfikiran lebih terbuka.

Sesuai dengan konsep pendidikan seks yang sedang hangat diperkatakan, mulalah si ibu mencari jawapan yang sesuai untuk anaknya dengan harapan anaknya takkan tertinggal dalam arus pendidikan sejagat. Maka si ibu pun mula memberikan jawapan mengenai apa itu sex dengan perumpamaan antara kumbang dan bunga, diikuti dengan pembentukkan bayi dalam kandungan dan diselitkan juga dengan kisah percintaan antara ibu dan
ayahnya dari zaman universiti lagi sehinggalah dengan kehadiran si comel iaitu anak gadisnya yang bertanya itu..

Tiba-tiba si anak menangis teresak-esak... Si ibu kehairanan dan bertanya. Si anak menjawab dalam tangisan.. "Jawapan ibu tu panjang, ruangan jawabannya pendek saja ni."..seraya meyerahkan buku latihan yang tertulis kat depannya (cover)..

NAME:...........
SEX:............
Class:..........
Subject:..........

6 comments:

~ ReD ~ said...

org dewasa, pemikiran advance padahal budak kecik tanya soklan simple SEX = JANTINA

Liyanaa. said...

HAHA kene mansuhkan la perkataan sex ni T________________T

Mr Kamikaze said...

hahahaa...cian budk tue...dpt jwpn yg len pulak..

NADIRA SALIM said...

ahakz..
sabo je la..
hahahaha..
naseb si anak tak p sklh cnfirm blk dgn cekgu dia..
:D

oYa said...

uks br terbaca posting ni br perasan..a,a kan ade ke patut

DAKWAH YEOP said...

hahahaa,,,memang lawak

Related Posts with Thumbnails