SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Tuesday, 9 March 2010

Streamyx - Tiap bulan bayar bil tapi servis slow nak mampos..

Salam all..Blog baru, entry baru..Buat masa ni aku cuma nak focus pada 2 blog utama je, Gersang.net & blog ini je..Hari ni aku rasa nak meluahkan apa yang terbuku dalam hati aku selama ni yang aku pendamkan je..

Sesuai sangat la dengan gambo kat atas tu..Bukan ape la, bulan² bayar bil..Masa nak pasang tu katanya laju, puas hati..Bila dah pasang plak, mula² je laju..Lepas 2-3 minggu, slow la plak..Bila aku telefon Helpline, tak habis² upgrade system..Entah ape benda yang diorang nak upgrade hari² pun aku tak tau..

Tapi yang aku kesal tu, ada sekali tu ekonomi aku trouble..Dekat 3 bulan jugak bil tenet aku tunggak..Reti pulak diorang contact aku suruh jelaskan bil ek..Yang sakit hati tu, bila aku tanye kenapa servis slow ada aje la alasan² yang tak sepatutnya..

Tolong la TM tingkatkan kualiti anda, kurangkan kontroversi..Operator helpline tuh pun kerja biarlah pantas, ni nak tunggu jawab call pun dekat 20 minit..Ape kes..?

Aku rasa masalah yang sama ni turut dikongsi korang² jugak kan..? Lebih² lagi sahabat baik aku yang sorang ni, si Wazy..Cuba korang baca entry dia bertajuk Streamyx Oh Streamyx..

1 comments:

wazy said...

Huhu aku dah tatau nak cakap cmner streamyx ni,nak kene banyak bersabar je la

Related Posts with Thumbnails