SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Saturday, 20 March 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

THIS IS STICKY TOPIC..APE TU STICKY..? TOPIK MELEKAT KOT..

Contest
ini bermula pada hari ini..Dianjurkan bertujuan suka² sambil melihat bakat anda dalam penulisan..Pemenang akan dinilai dari segi cerita yang menarik


Syarat² Penyertaan

Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu - CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..

Sertakan
banner di atas & backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10

Kalau dah join, sila tinggalkan pesan & URL blog anda di kotak comment..


Hadiah


Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda


Contest ini diadakan bagi menghargai blogger² serta rakan² yang sentiasa menghangatkan blog ini serta tanda terima kasih atas sokongan anda..Sekiranya sambutan menggalakkan, berkemungkinan akan ada lagi contest yang akan menawarkan hadiah yang lebih besar..Terima kasih kepada semua rakan² bloggers..Jom ramai² sertai contest ini..

231 comments:

sI tEDI said...

contest! :)

InsyaAllah nak join!

Admin said...

waa...nk trylah
nanti maya bg link ok



http://coretanmayaku.blogspot.com/

Lelaki Ini said...

tQ si tedi & maya..join la..~

Admin said...

maya dtg lg...dah join...ni eantry maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Kyuubi_85 said...

ada kontest pula. mcm senang ni. nak join la nanti. :D

mamawana said...

Salam...

Best gak contest nih. Mama nak try nasib. Nak join gak. Ni link

http://nurqasehbiz.blogspot.com.my

Kyuubi_85 said...

haha.. aku dah join dah.

http://kyuubi85.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

tengokkan manatau tak menepati syarat.. huhu

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, saya join...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

tq so much!!!

shasha bee said...

best nya contest nih!! nak join nak join!

FarhanaDr said...

Wah.. Menarik.. Lama jugak ye tempoh kontest ni.. Heehee.. Anyway, gud luck untuk semua yg join.. :)

shasha bee said...

Bro ! hehe..sya da join dah. link kat bawah. usha usha la ekk. C:


http://shashabee.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

idah said...

salam...
berminat nak join gak...

ni link...
jemput2 datang yer..

http://edahjue.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

=)

farra8979 said...

sukacita d maklumkan, me dh join contest kamu.. harap2 ade harapan menang.. amin... ^_^

http://farra8979.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Ieda Si Gadis Filem said...

Nak join jugak~

♪miSwiexiedawia♪ said...

Salam..
saya join ye..

nie link sy:
http:chitobebearchocholategoldish.blogspot.com

CikLilyPutih said...

nak join gak tau! tunggu post ek

Lelaki Ini said...

tQ to all contestant..entry korg semua best², masak jugak aku nak menilai kang..

BTW tQ & Good Luck..Tarikh Tutup lama lagi, masih jauh perjalanan.. :D

|| nemo mimosh || said...

shaye join!! sile pilih shaye.haha~

http://zaihazrasulaiman.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

p3perak said...

brO, p3 jOin..
dah siap! here..

http://p3perak.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

rOger2 la.. kalau ada error, gtau ek.. hehehe.. tq

white eve said...

dah join dah! cik whiteEve dah join! letih taip...lau tak bace..kecik hati tau! nah link (^^)

http://cikklawa.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

siti nur fadhilah said...

insyaallah join nak memeriahkan contest nih. :)

MyaFiza said...

okay..sukacita nak bagitau..saya dh join contest ni..yuhuu...

http://smileyfiza.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

jemputlah datang blog. jangan lupa baca ye...(^_^)

CircuitBreaker said...

weeitt2...dah menvolunteerkan diri join..


http://circuitbreaker90.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

Malwana said...

Assalam bro, Malwana join nih..kalu de pe xcukup inform ok..

http://malikahmad.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Lelaki Ini said...

makin ramai yang join, makin meriah nampaknye.. :D

tQ kepada yang sudi join..
good luck eberibadi.. :D

Hazu~ said...

Salam..

Nak juga mencuba nasib..

http://journey2ilahi.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Aini said...

Ok dah join. Sila pandang jeling2 entri saya ok.. =)

http://ceriteras.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Nabiel said...

bro~
aku dh join~hehehe
nie link nye~
http://senseiabil.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

jenggah2 yea~=)

Linux said...

aku dah joinkan diri bro... trimas

http://filekurap.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Salmia said...

tasking siap!
cikgu, sila semak..

http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

cik aiLebiu said...

wah kontes! i loikeee..ekeke..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

http://aisumiexchangelink.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

dah joinnnn~

eLL_eLyaNa said...

dah joiinnn gakkk...!

ni link nye...=D

http://diarisakura88.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

cik idaY said...

saya join!!!he3


http://sayaiday.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

MISH LOLIPOP said...

Incik saya pon dah join..hahahha

http://nyokmanis.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

oYa said...

salam.....tuan umoh

kawe nok join gok

http://oya-contest.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

mekaceh coz adakan contest ni..

fuh45x...heheee

Lelaki Ini said...

wah..makin ramai join, makin hangat ni..

oYa said...

hot hot manje doh ni...hehehe byk saingan ni..adoi

yana said...

saya sudah bersedia untuk menjadi salah seorang peserta.. kekeke..

http://storidanmori.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

fuuh.. fuuuh.. doa - doa..

rammyd said...

dah join.. banyak saingan.. ntah menang ke tak.. huhu~ tp nak join jgk! hihi

http://akusiuman.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

meera^da cute..*_* said...

meera dah join..
jom2 tengok..

http://inilahakuameera.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

~terataibungaindah~ said...

sy pun mau j0in..

cek dis out..

http://atieput3.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

tq

++ BabyLuv ++ said...

saya pun join gak..view mine k..

http://babyluv-me.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

annadzirah said...

hoho.
ade kosong lagi??.
wahaha.
nak joinlah.
arini sy taip.
sok sy publish!.

Lelaki Ini said...

@annadzirah : sila²..

UMILIYA said...

salam...penulis yg budiman...erm salam ziarah dan salam ukhwah dr umiliya family...umi dah sertai contest ni..ader masa jengguk2 lah blog umi yer..

http://umiliya.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

satu agi..umi pun nak ajak sertai...top10 untuk..blog ilmuan..
http://resepirahsiaku.blogspot.com/
sambil menimba ilmu...penulis memberi hadiah...
1 hingga 10...org..(yg ke sepuluh rm 200..hehhe)
jom lah ke blog tu yer...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

salam.. da join.. ni link die:

http://kupunyaidup.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

jgn lupe masukkan lam list peserta yer,, :P

Gadis H said...

join gak...
http://gadishanim.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html
dun 4get me ya...
i hope i will get RM100 tu...
^_^
thanx

zures said...

saya dah join gak contest ni...ni link nye ye..

http://mysweetdreamcottage.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-saya.html

Fatihah said...

Salam.. Fatihah pun nak join contest ni..


http://nurfatihahchuan.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Miey said...

Macam mana untuk menentukan pemenang?

Cenderawasih said...

Saya nak cuba nasib join you punya contest ini link saya :-

http://mymaokil.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

Semoga ada peluang

udacun said...

suda join..ini link ke blog saya

http://oyiehan.blogspot.com/2010/03/146-contest-apa-saya-nak-buat-kalau.html

oYa said...

fuiyooooo makin byk persaingan ni hahaaaa

R a S h i D a H said...

saya join ye...

http://rashidahjuraini.blogspot.com

thanks..jenguk2la neh

R a S h i D a H said...

http://rashidahjuraini.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

ni link yang ke entry tu..tq2...semangat ni join contest..hehe

A N A K - A N A K K U said...

sy dh join jmpt dtg erk....
nie url sy.....
http://adushperniesemuaxleh.blogspot.com/2010/03/contest-apa-nak-buat-kalau-saya-di-beri.html

ammboi.blogspot said...

ammboi pon dah join....

ni url nya.....


http://ammboi.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

admiral hafiz said...

saya dah wat
sila2 la bkak, bace n komen k
RM100???
nak!!!!

http://admiralhafiz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Zura said...

salam kenal

nk join jgak..

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sila check ye...tq

bungakuning . said...

saya dah join , ni url saya .
http://sarahdandia.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

harap2 rezeki saya kali ni .

SharHanah® said...

Salam perkenalan,
Ini link saya.. harap ke sana yerr...
http://arissasofea5.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

** said...
This comment has been removed by the author.
.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

mmg la xckup.. tapi boleh la kurangkan skit..hurm..

Ain FauZee said...

sudah join..jalan2 la kat blog saya..
http://babyixora.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

puterisabaa said...

i join tis contest bro..
gud entry..

tis is my url ya..

http://puterisabaa.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

rossoneri said...

sudah join contest ini..

http://rosmilanista.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

:D

siti nur fadhilah said...

okeh bro.. setel da.. ^_^
jemput singgah bace..

http://bukanblogjiwang.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

I Am Me said...

dah join!


http://azniaziz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

afifahanwar love shazrin said...

Salam..
thanx buat contest ini..
sudi2lah baca entry kita okay..
http://ilovemybelog.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Alya said...

Salam kenal...

best ni kalu dapat...

http://mysara-ya.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Lelaki Ini said...

Hehee..letih tol mata membaca entry² korang semua..

Nasib baik ada Eye Mo!

BTW, semua entry dahsyat² woo..

Cenderawasih said...

Bestlah dapat tengok entry dan blog orang... dapat juga idea menambah bagaikan page sendiri

Shahireen Zulkifli said...

Hi,

I join jugak :)

http://tetikuskukus.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Lelaki Ini said...

@Shahireen Zulkifli : apsal URL blog saya plak yg kamu paste..?

HaiDa HiDa said...

haii..
nice contest..
dh join.. nnti jemput2 la terjah k.. :)

http://haida-hida.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sweeTSour said...

salam...sy nk join jugak...
tgk lah nnt kat page sy k..:)


http://misszek.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi_23.html

sarahshafie said...

sersire dh join cntest lelaki ini..nnti jenguk blog sersire k..

http://sarahshafie.blogspot.com/

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

salam .. selamat petang lelaki ini..
terima kasih sebab buat contest yang menarik..( bukan senang org yang bagi rm100.00 macam ni)

sye dah join contest ni..semoga ade tuah untuk sye..hehe..

ni blog sye okeh..

http://sitinurohaidah.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sekian,terima kasih.

anin said...

salam
nak join jugak
ni entri saya ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

ejaa said...

http://cik-ejaa.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html


DAH buat!!!
huhuhu

tq lelaki ini ;)
huhu tak tau nama.

モddyß♥γz86® said...

pehhhhh..... menarik nie!!!! terpanggil jiwaku utk menyertai PERTANDINGAN ANTARABANGSA yg dianjurkan oleh DSL a.k.a tetikuskukus.... so, jgn lupe AFUNDI eddyboyz86 k!!!! hehehe DEN PUN BULEHHHHHH~

sya ar said...

bolehkah seorg bukan follower menjoin contest ini?
terimas kasih.

fmtt said...

salam

saya baru jadi follower. boleh join ke?

http://fmtt.blogspot.com

wanshah said...

Salam lelaki ini.
saya pun dah join contest ni. ni saya sertakan permalink entry diblog saya. :-)

http://wanshah87.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

DALILA MISMAN RAMLY said...

Salam..

saya nak join contest ni juga bole..
join n nak menang wang besar..hehe
jangan lupa tengok kat blog saya k

http://misdalila.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Lelaki Ini said...

kepada mereka yang nak join contest, silakan..tarikh tutop masih lama lagi iaitu 30.04.10..

lepas tu paste link entry anda di sini.. ;D

Naxirah Shiitake Omera said...

saya nak join

dah join

sela jengok dan check ya. sediakan pen merah anda. hehe

http://st8mentofhertz.blogspot.com/2010/03/100-100-nak-buat-apa-100-tuhh.html

Eldy said...

http://www.jejaktrend.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Hangat ar, byk sudah berkarya.. boleh keh menang nih ? ya lah gua santai jer buat lol ~ ~

Wan_hazel said...

wan join contest nie....menang2,,,hehehe...this my link..http://wanhazel.blogspot.com/ cek out...

-N e Y r A- said...

sudah join!

http://www.ieyra.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Mr Tigeria & Mira said...

saye join juer!

http://napbymiralee.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

f_aRa_aINa989 said...

salam orang johor...=)
dah join...

ni link dia ehh

http://ainasukacontest.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

KaiZeN SHiNoBi said...

http://kai2en.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

baru jumpe contest nih...

hohoohohohohohoh

nak join gak... :d

I n n z said...

nak join2 :)

ni link eh

http://innzninety.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Din said...

nak join jugak..hihih..

http://namasayadin.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-dapat-rm100/

nadiah said...

salam kenal n sy nak join jgk ya....

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

alia said...

salam saya dah join
http://indahnyakehidupanini.blogspot.com/

Matt said...

whoa!!lumayan adiah!!mesti join nnt ^_^..

amirah said...

salam, ap kbr hari ni?
saya sudah join contest ni

sila la ke blog sy ya :)

http://nooneknowzz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-diberi-rm100.html

f_aRa_aINa989 said...

ehem...sebab ada org nk bg rm100 buta2la org nak masuk contestni..hehehe
sebab org butapun x tentu blh bg rm100 buta2..heheheh...

p/s: hidup johor!!=D

gunturina said...

Slm,

1st time join contest mcm ni..sila la jenguk blog Gunturina!

http://gunturina.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

applesakura said...

sudah join! hehehhehehe
selamat menjengok! >.<

http://applecubbyz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

hans said...

nak join la

hans said...

dah join...nih url dia

http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

PeMbUnUhSeNyAp said...

waahhhhaaaaah!!!
poket tgh sempit sekarang ni..
aku join!!!!!!
yepak yepik yepuk!!!

3p4h said...

Salam, im coming. For the sake of others =)

Here is my link:

http://3p4h.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

@juera said...

Salam perkenalan, teruja nk join ni..
dh siap bt entry.ni URL saya..meh jemput singgah blog sy..^_^

http://ajuera-story.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

adaNiff said...

Salam... Saye dah join..

http://adahairuni.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

jemput la singgah.. thanks :)

poksudaus said...

saya memerlukan wang itu
hahaha

http://firdausee.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

FaTiN said...

sudah join!

http://fatinygindah.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

have a look, mana la tau ada yang kurang.hihi=)

PeMbUnUhSeNyAp said...

dh join!!!

http://petikbintang.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

amirah said...

http://nooneknowzz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-diberi-rm100.html

-FiNaZ- said...

sudah update..

di sini yerk= http://theunperfect-finaz.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

enjelinajolipit said...

uhuk! nak try la. hop org baru macam gua layak menyertai.


sila terima gua sebagai peserta rancangan realiti ini..... @_@

OuyOk said...

sy join!

http://akulahmun.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sila dtg ^^

ezah_leo said...

tuan empunya contest.. saya join ye :D

http://onlyfiezah.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

SAM73 said...

Salam..... Miss Mirror dah join...sila jenguk :

http://sam-puansyurga.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

T.kasih.

ana_zara said...

join ini contest!

http://anazara2010.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Rie Zarchry said...

incik lelaki ini,
saya pun mau joinn

http://riezarchry.com/home/?p=1030

annadzirah said...

dah join!.

http://annadzirah.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

nur_cahaya said...

saye pon dh join =)

http://myblog-nurcahaya.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Khairi said...

salam,

dah buat pos. Kire dah nak join. Pos ada second part yang akan disambung malam karang.

Nak usha dulu boleh gak.

http://mohdkhairimohd.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

MéuzAngelo™ XXIII said...

ok, aku dah join.. taktau la betul ke tidak format yang aku buat.. main bedal je... haha

http://meuzangelo.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

kat atas ni link entry aku pasal contest ni.. ;D

M a W a D D a H said...

ok...

dah masuk contest ni..:)

my url

http://mwdah.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Fathiha Zainal said...

Encik Lelaki Ini,
Sy pun join contest ni. Ini link entry sy:

http://tihazainal.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Sila jenguk yea.. :D

Mira Erika @myra said...

wah bnyk penyertaan..
:)

Lelaki Ini said...

pergh, ini mcm b0leh b0tak la pengadil.. ;D

~aSHa~ said...

ni salah ziarah...sy nak join...ini link sy...kalo tak cukp syarat bgtau ye...tq

http://mdm7781.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

Khairi said...

salam wei competitors semua, aku punya ada part 1 part 2 wei hahahaha.

nasib baik aku tak wat 15 bab punya cerita. Tuan kontes, semua karangan sudah siap, sila cek yoh!

Oh, ya link aku dah ada tenkiu2.

Part1

Part2

farah said...
This comment has been removed by the author.
farah said...

da join,,,=]

http://kotakhatisicomot.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

S.C.H.A said...

tuan pengadil yang botak
saya dah sertai contest ni yer...

http://akudidiari.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

jomput la hadir mengadili ... hehehhe

モddyß♥γz86® said...

Alhamdulilah..... sy dah join PERTANDINGAN ANTARABANGSA yg di taja oleh LELAKI INI~ mudah²an, ada rezki sy!!! http://eddyboyz86.blogspot.com/search/label/Lelaki%20Ini%E2%84%A2

yoycullen said...

salam bro..
dah join..
harap inform kat komen kalau dah view..
thanks in advance:)

http://yoycullen.com/2010/03/27/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100/

Miss Q said...

join

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

miss Q

^lurve_purple^ said...

en lelaki ini...
sy sudah join contest ini...

http://amiera25.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sile ler wat huru-hara kt blog saye.. =p

Lelaki Ini said...

PERHATIAN..

SAPE² YANG BUAT PART 1 & PART 2, HANYA ENTRY AWAL SAHAJA AKAN DIKIRA..

p/s : kasihanilah para pengadil.. ;D

kakngah said...

nak gak wey seratus hengget!!~

http://aslindaa.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Nay-MrsNurl said...

http://naysez.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

Saya joib contest ini ye..

MaS PuTRi said...

saya pon nak join!! =)

APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100


kalau tak dapat

http://masputriworld.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

+ RyNe_0n9 + said...

sye dah join dah...
ni contest url k...

http://rynebedtimestories.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Mknace said...

:) :) :)

edda(",) said...

wahhhh... mcm ramai nak join je niehh..

Khairi said...

hahaha. ok aje. aku boleh cuma copy paste aje jadi satu post bukan susah. huahauhaua. tapi sebab aku malas, takpe, kira out terus la. bukan susah pun nak klik link aku tu.

All the best untuk semua!

Ahmad Suhaimi AM said...

Salam, best2..nanti lain contest buat rm1000 lak..hehe..

Dah terjoin..

http://sabresacred.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

simieY® said...

simieY pun dah join :)
http://simiey.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

RiNa FaRiD said...

rmi dah join..sy pun nak join jgk ^_^

http://rinafarid.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

✿bieyra dhamira✿ said...
This comment has been removed by the author.
✿bieyra dhamira✿ said...

saya org t'akhir ke???huhu..
nah..link ni..
http://nurkasihsuci.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

gua dah siap ni link entry gua:

http://hanyatandas.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

thx bro,btw gua dah link blog lu dlm tandas gua ;)

puteri cahaya. said...

haiii.. menarik, singgah sini jap. jumpe contest menarik.. bole joint. saye baru follow awak.. sudi-sudilah menjenguk ke http://ainblogger.blogspot.com

gina marna said...

silalah terjah belogku yg x seberapa adanya...:)

http://kontesgina.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

naya said...

http://naayaaa.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

sila lah lihat.

Mabuk! said...

Mintak izin utk menyertai contest nie ya:)

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

akmal hacks said...

saya nak join!!
best2!!

http://akmal-hacks.blogspot.com

Payad said...

hi!

http://payadshantek.blogspot.com/2010/03/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

if ada masa, bacalah entry lain dan bg tips like how to write good stuff, camne nak suruh orang dtg dan baca dan click add dan ..ok banyak pulak permintaan.

zai kulim said...

zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

✿ YaYa ✿ said...

yaya j0in c0ntest yg best nieh..
bg lar sy menang eh..
he3..


nieh link sy..
http://sheisyaya.blogspot.com/

Enchaoz said...

saya join kontest ni!! my very first contest ever!!! http://cikecah.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html
sila melawat yer lelaki :)

HANYS said...

http://storyofsaya.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

turut mencuba nasib *wink :)

~sHy~ said...

dah join...
my first contest too

http://shaifulshafian.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

mama zharfan said...

me dh join!!

http://suzie284.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

tq!

~sHy~ said...

bole2...ade sourvenir..hehe

cyberboy said...

Assalamualaikum...

peweitttt......awek tuh....jom jenguk sini skit.. http://cyberboymembinamindakreatif.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html


(jangan mare wa pgil awek,kihkihkih)

ZhEt said...

joining! :)

http://zhetcontest.blogspot.com/2010/04/apa-saya-nak-buat-kalau-diberi-rm100.html

shaNAf said...

sy pown da join.hehehe..wlawpun agak terlambat..
try2 la jenguk2 yer...

http://hanyerakuygthu.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

puteri cahaya. said...

http://ainblogger.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

puteri cahaya. said...

saya joint ya!!..:)

puteri cahaya. said...

nie url saye update : http://ainblogger.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

tq.. lihatlah tuan punye ladang.. cukup syarat ya!

Miss Fadhilah said...
This comment has been removed by the author.
Cik N said...

waa nak join contest ni coz waa teringin sama itu note 100. tapi waa talak tau woo ape macam mau letak itu banner sama backlink? haiiyaaa...

Cik N said...

tapi waa try la..

http://pepatungkristal.blogspot.com/2010/04/waa.html

M!Er4N said...

salam..mieran da join contest ni..

ni link entry mieran buat;

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

Miss Fadhilah said...

salam..
sorei sy empunya blog http://missfadhilah.blogspot.com

tp sy dh tuko url..
so this is my link..
http://fadhilahkasmin.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

N Athirah said...

try join contest ni :D

http://nathirah.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

cEkEtENG said...

http://alinworld.blogspot.com/2010/04/pertandingan-ape-yg-saya-akan-buat-dgn.html

dgn rendah hatinyer...sy dah joinnnnnn...heeeeeeeee.....

nadya said...

Cik Nad nak mencuba nasib dgn join contest ni..

Harap2 lelaki ini sudi melawat page Cik Nad..

http://budakbuchuk.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

si karut said...

wah.. si kusut nak join kay!! datang ar tgk..

http://selipar-basah.blogspot.com

puteri cahaya. said...

wahai jejaka tampan "lelaki ini"..

hehehe.. puteri buat housekeeping pd post2 and dah mengedit keserabutan entri contest yg puteri sertai anjuan tuan tanah "lelaki ini"..

check semule ye.. vote me!!.. hehe ;)

my url : http://ainblogger.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

-puteri-

puteri cahaya. said...

reupdate ya "lelaki ini"

http://ainblogger.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

puteri.

Air said...

Dah Join..=)
http://strangershush.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

elyn said...

ukeh..saye da join..hehe..
ni permalink utk contest 2..^_^

http://xylenedz.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

maldinifaridkamil said...

saya dah join!!!

http://www.maldinifaridkamil.co.cc/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

thnx..kalo da usya, comment ea..

*SaBRiNa* said...

cik sab da join!!
cik sab nk menang~~ heheheh

http://dizzybeezyeyna.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

nfahk~ said...

saingan sengit! but we must not give up...:)
here's my link k...:)))
http://nfahk.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

nadiyaya said...

saya juga dah join.=)

http://nadiatulamalina.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

izyan yaakob said...

joining..! \m/



http://itsmeizyan.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

annyss said...
This comment has been removed by the author.
annyss said...

mau cuba juga...

http://mimichikiboomlalala.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html#links

=)

annyss said...

mau cube juge...

http://mimichikiboomlalala.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

=)

AuraFIza said...

Wahh.. Ramainye dah join. Ada harapan ke ni?

Tak kira.. Nak join gak!!

http://aurafiza.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

(sila buat spot check ye. Hee~)

Afne said...

hi tuan rmh,

afne dh join
http://noorafne.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

regards.

blueCITY® said...

salam,

saya masuk kontest u
saya dah post pun
ni dia linknya

http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

terima kasih
huhu

blueCITY® said...

salam,

saya masuk kontest u
saya dah post pun
ni dia linknya

http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

terima kasih
huhu

blueCITY® said...

salam,

saya masuk kontest u
saya dah post pun
ni dia linknya

http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

terima kasih
huhu

sI tEDI said...

x angka pulak, aku org pertama komen, tapi aku lom join2 lagI!

ekekekekek.. nanti aku dah bg kalau aku dah join!!

sI tEDI said...

http://myqza.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-di-beri.html

okey! aku dah join!!
he he he he

Tulip said...

salam. saya pun dah join juga,,,

http://aayunurr.blogspot.com/2010/04/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html

BELALANG said...

bllg join jugak.... =)

http://alkisahsibelalang.blogspot.com/2010/04/apa-belalang-nak-buat-kalo-di-beri-rm.html

Related Posts with Thumbnails