SELAMAT DATANG KE BLOG INI | SILA TINGGALKAN PESAN & JEJAK ANDA DI SHOUTBOX UNTUK KUNJUNGAN BALAS | TERIMA KASIH | JOM SERTAI CONTEST : APA SAYA NAK BUAT KALAU DIBERI RM100

Wednesday, 24 March 2010

Tempat shopping kegemaran aku..

Salam semua..

Ape korang ingat orang lelaki tak gile shopping ke..? Aku pun ade kegilaan shopping jugak..Cuma rasenya taste kite berbeza..Korang suka shopping kat mana..? Alamanda..? KLCC..? City Square..? Jusco Tebrau City..? Pasar Borong Pandan..?

Walau kat mana pun tempat yang korang suke pergi tu, kat situ takkan jumpe barang yang aku suka shopping..Boleh kata setiap bulan mesti 3-4 kali jugak aku pergi situ sebab apa yang aku nak memang kat situ banyak boleh didapati dengan harga murah²..

Err..Kat mana ek..? Kat sini!

HALF CUT!

Dari mula² aku pakai kereta sampailah sekarang memang kat sini la aku akan beli segala barang² kereta..Ada jugak orang tanya aku, barang half cut ni tak cepat rosak ke..? Setakat ni apa aku berani jawab, tengok la pijak macam mana..Aku pakai ok je, cuma baru² ni je la mesin aku bermasalah sebab timing-belt putus..Habis kopak aku..

Kepada korang yang selama ni takut² nak beli kat half cut, boleh roger aku untuk kepastian atau pertanyaan..Sebab dari half cut jugak la kereta buruk aku dah jadik sedap mata memandang..Share sikit pasal upgrade info..

Sebelum

Enjin asal proton Magma 1.3

Selepas

Convert 4G63t - Evo 3

Campur² plak dengan


Maka inilah hasilnya

Sekadar gambar hiasan sahaja!

Kalau nak beli original Evo, memang tak mampu la beb..So, klon aje la..Walaupun tak dapat masuk dalam filem Evolusi KL-Drift 2, janji sedap mata memandang sedap kaki memijak..Lepas la pergi kerja & jalan²..Semua ni barang² terpakai yang aku beli dari half cut..

p/s : Daripada korang beli baru kat workshop mahal² tu, baik pakai barang half cut je..

9 comments:

siti murni ishak said...

mmg sedap mata memandang..i pun pakai satria jugak..tk penah tukar barang half cut.. u know la...typical girl..mana la tau bendalah half cut suma tu..

Lelaki Ini said...

study la guna half cut..awal² je x tau, lame² kemaruk la.. ;D

royal joe budu said...

bukan nak komenn..sje singgah.. =)

shasha bee said...

ooo..macam tuhh half cut ekk. baru taw ! hehe.

Gadis H said...

saya pakai je kete... tp ne tau nk wat lagu tu.... huhuhu....

Ija said...

best2. tp laki aku tak bagi sure nye. aku suke je modified kete. kalau nk upgrade enjin myvi power sket bole? tp kalau bole nk gune auto, sakit lutut ah pakai manual. hahaha

Lelaki Ini said...

@Ija : Myvi convert masuk yrv turbo..boleh je buat turbo auto, tapi x syiok la pakai auto..mcm org cacat.. ;p

sya ar said...

klon pun klon laa.
yg penting hati puas.
hahaa

Storm Trooper said...

Johor murah ke half cut? 4G63T siap psg skli brape bro?nak taw la bajet brape n bbaloi x klu shoping kt sna.huhu

Related Posts with Thumbnails